Distributie

Altijd op de hoogte van uw order, weten waar de producten zijn en hoe de levering verloopt? Maak dan kennis met het logistieke IT-systeem van Blex Logistics. Ons systeem sluit naadloos op uw programma aan en garandeert zo real-time contact. Hierdoor kunt u uw transportopdrachten ieder moment monitoren, ook als deze worden uitgeleverd. Uw opdrachten en orderlogs kunnen eveneens eenvoudig via ons systeem worden uitgewisseld.

2-man delivery

Zijn uw producten groot, zwaar of is installatie nodig? Zet dan onze 2-man delivery in, waardoor uw product ook op de plaats van bestemming veilig ver- en geplaatst worden. Blex Logistics verzorgt zowel vanuit Nieuwegein (bij Utrecht) als vanuit Ravenstein (bij Nijmegen) uw fulfilmentwerkzaamheden en heel Nederland is vanuit deze 2 locaties in korte tijd te berijden.

Onze distributievormen

Same Day Delivery betekent natuurlijk diezelfde dag afgeleverd. Vandaag voor 15:00 uur besteld, vandaag nog bezorgd. Binnen de Benelux garanderen wij levering voor 23:00 uur. Onze planningsafdeling zorgt ervoor, dat uw producten op tijd in ons magazijn zijn zodat onze avondshift direct voor u aan de slag kan.

Bij minder urgente aangelegenheden kunt u uw orders de volgende dag uitleveren. Bij Next Day Delivery halen wij uw goederen tot 23.45 uur op uw locatie op. Onze afdeling planning heeft het transport voor de dag erop, vervolgens al voor u geregeld.

Onze maatschappij draait 24/7. Dat betekent ook dat producten in de avonden of zelfs in het weekend moeten worden afgeleverd. Blex Logistics biedt u de mogelijkheid om zeven dagen per week uit te leveren, dus ook in het weekend, zelfs op zondag. Zo kunt u uw klant (particulier of zakelijk) maximale service bieden.

Op zoek naar een veilige opslag voor uw goederen? Dan is Blex Logistics uw partner! In Nieuwegein of Ravenstein, aan u de keuze. U kunt per order aangeven wanneer ze gereed staan en waar en wanneer ze uitgeleverd moeten worden. Wij halen uw producten op en zorgen voor een gedetailleerde registratie, inclusief reminder. Zo weet u zeker, dat uw goederen tijdig uit de opslag komen en klaargemaakt worden voor uitlevering.