Warehousing

 

Warehousing betekent bij Blex Logistics niet alleen het opslaan van goederen, maar ook het gehele logistieke proces. Samen met u inventariseren wij uw wensen omtrent een veilige en efficiënte goederenstroom, waarbij zorgvuldigheid hoog in ons vaandel staat.

Controle

Inspectie bij ophalen
Allereerst kan Blex Logistics uw orders op locatie ophalen. Uiteraard worden manco’s, schades en andere gebreken goed gecontroleerd en genoteerd. Pas na deze controle tekenen wij voor de geladen goederen.

Inspectie bij ontvangst
Wanneer u uw goederen op onze locatie in Nieuwegein of Ravenstein aflevert, controleren wij de goederen eveneens op schade of overige manco’s. Wij maken foto’s van eventueel geconstateerde gebreken en registreren dit direct op ordernummer. De foto komt bij het dossier, zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan.

Intakescan
Bij iedere ontvangst van de goederen in ons magazijn, door ons opgehaald of door u afgeleverd, maakt Blex Logstics een intakescan. Zo weet u dat de goederen bij ons zijn gearriveerd en kunt u uw orders vanaf dat moment tot en met de uitlevering volgen in ons systeem.