Blex XL Home

Bied uw klant maximale service met Blex XL-Home, onze full service levering! Diverse leveranciers van groot huishoudelijke apparatuur en meubelfabrikanten maken al gebruiken van Blex XL-Home en onderscheiden zich zo van hun concurrenten. En dat is ook voor u haalbaar.
Bij Blex XL-Home brengen wij, in een team van 2 personen, uw product bij de klant, we installeren het product of we bouwen het zelfs in.

Extra service voor de klant

Blex XL-Home is een prachtige servicegerichte aanvulling wanneer u een webshop heeft. Uw klant bestelt comfortabel vanuit de stoel en ook de bezorging en installatie (vaak al binnen 1 dag) wordt geheel geregeld. Vanzelfsprekend pakken wij het nieuwe product uit en nemen wij al het verpakkingsmateriaal retour; indien de klant dat wenst, gaat ook het oude product mee terug.

Service op maat

Verlangen u of uw producten een andere service dan afleveren, plaatsen en installeren, dan zitten wij graag rond de tafel met u. Samen zoeken we vervolgens naar een passende oplossing, zodat zowel u als uw klant zeker zijn van een ideale bezorging. Wij weten wat er speelt, wat er nodig is en wat de meest efficiënte werkwijze is. En wij zijn pas tevreden als alle betrokkenen tevreden zijn!